BARUT:” MANAVGAT'I ALMAYA ANT İÇTİK”

Ak Parti'den Manavgat Belediye Başkan adaylığı için müracaat eden Evrenseki Belediye Başkanı ve MATAB Başkanı Recep Barut, Ak Parti olarak Manavgat Belediye Başkanlığını kazanmak ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Siyaset 31.10.2013 15:30:19 0
BARUT:” MANAVGAT

Ak Parti’den Manavgat Belediye Başkan adaylığı için müracaat eden Evrenseki Belediye Başkanı ve MATAB Başkanı Recep Barut, “Ak Parti olarak Manavgat Belediye Başkanlığını kazanmak ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

 

Evrenseki Belediye Başkanı ve MATAB Başkanı Recep Barut, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Manavgat Belediye Başkanlığı’na aday olmak için müracaat etti. Belediye Başkanı Recep Barut’un Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen aday adaylık başvurusuna Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin, Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp, ilçe yönetim kurulu üyeleri, eski ilçe başkanları Ekrem Uyanık, Cemil Yiğit, Nejat Tığlı, belediye başkan aday adayları Ahmet Özdemir ve Ali Rıza Öner, geçtiğimiz dönem yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı İbrahim Kendiroğlu, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut’un adaylık başvurusunu alan AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu yaptığı konuşmada, Başvurudan dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek; “Recep Başkanla biz çok eskiden beri tanışırız. Aramızda bazen tartışmalar olsa bile aslında birbirimizi çok severiz” dedi. Başkan Mekteplioğlu, Recep Barut’un hem Evrenseki Belediyesi’nde hemde MATAB’da yaptığı çalışmaların örnek olduğunu ifade ederek, kendisine başarılar diledi.

 

Evrenseki Belediye Başkanı ve MATAB Başkanı recep Barut’ta yaptığı konuşmada, Ak Parti olarak hedeflerinin Manavgat’ı Ak kadroların belediyecilik anlayışıyla buluşturmak olduğunu ifade ederek, “Başbakanımız ve çalışma arkadaşları 10 yılda Türkiye’ye adeta çağ atlattı. Bizde Manavgat Belediyesi’nin kazanarak hem onlara olan borcumuzu ödeyeceğiz, hemde Manavgat’a çağ atlatacağız” dedi.

 

Kamuoyunda Ak Parti içinde ve aday adaylarının kendi aralarında sorunlar olduğu şeklinde dedikodulara kimsenin prim vermemesini isteyen Başkan Recep Barut, “Kamuoyundaki söylentilerin aksine biz sık sık bir araya gelerek Manavgat Belediye Başkanlığını kazanmak için nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda görüşmeler yapıyoruz. Biz 7 belde belediye başkanı hep bir arada olarak Manavgat Belediye Başkanlığı için seçilecek arkadaşımıza destek olacağız. Bu konuda karar aldık, Manavgat belediye Başkanlığını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

 Kendisinin siyasi geçmişi hakkında bilgi veren Başkan Recep Barut sözlerini şöyle tamamladı: “Partim tarafından ben belediye başkanlığına layık görülürsem, diğer aday adayı arkadaşlarımın ve belde belediye başkanlarımızın bana destek vereceğinden hiç şüphem yok. Eğer Manavgat belediye başkanı adayı olarak başka bir arkadaşımız tercih edilirse, o aday arkadaşımızdan daha fazla çalışacağıma kamuoyunun ve basın mensuplarının huzurunda söz veriyorum” dedi.

 Başkan Recep Barut, Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı’nın Ankara’da, Ilıca Belediye Başkanı Fazıl Öz’ün İspanya’da olduğu için toplantıya katılamadığını, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun’un Ak Parti Antalya İl Teşkilatı’nda toplantısı olduğu için gelemediğini sözlerine ekledi.

 

(AHA ) Manavgat Hakan Tankaya 31.10.2013


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07